به گزارش آمل سلام؛ جمشید نیک زاد گفت: در روز ۲۹ آبان تیم امدادی پایگاه امداد و نجات کوهستان رینه جمعیت هلال احمر شهرستان آمل شامل جواد چراغی، محمد براری و داود لشکری با هدف دسترسی و انتقال جسد کوهنوردی در ارتفاع ۴۶۵۰ دره یخار از مسیر معدن ملار به منطقه پهن کوه صعود و اقدام به شب مانی کردند.
وی ادامه داد: در روز دوم تیم دو نفره جواد چراغی و داود لشکری به همراه توگو( سگ جستجو) اقدام به صعود کرده و در ساعت ۱۶:۳۰ عصر به حدود مختصات مورد نظر رسیدند.
نیک زاد تصریح کرد: با توجه به بهمن عظیمی که در روزهای قبل اتفاق افتاده بود و کل منطقه تحت پوشش برف بود، با جستجو در منطقه به فرد مورد نظر دسترسی پیدا کرده و با تلاش زیاد در کولاک شدید موفق به خارج کردن بقایای جسد این کوهنورد شدند.
رئیس جمعیت هلال احمر آمل گفت: نجاتگران این جمعیت پس از تثبیت جسد کوهنورد، در تاریکی هوا اقدام به فرود از یخار کرده و حوالی ساعت ۹ شب از دره یخار خارج و به محل کمپ رسیدند.
وی خاطرنشان کرد: نجاتگران در روز سوم عملیات و در بارش برف اقدام به جمع آوری تجهیزات و بازگشت به روستای اهرینه کرده و بقایای جسد کشف شده جهت تعیین هویت و اقدامات بعدی تحویل نیروی انتظامی پاسگاه رینه شد.
نیک زاد گفت: جواد چراغی، داود لشکری و محمد براری اعضای تیم اعزامی پایگاه امداد کوهستان رینه جمعیت هلال احمر شهرستان آمل جهت انجام این عملیات بودند.