رئیس اداره جمعیت هلال احمر آمل در این مراسم موقعیت این خانه هلال را با توجه به قرارگیری در کیلومتر ۷۰ محور هراز استراتژیک دانست و گفت: تاسیس این خانه هلال میتواند کمک موثری در پوشش حوادث منطقه دهستان امیری و مناطق همجوار آن باشد.
جمشید نیک زاد ادامه داد: این خانه هلال با همکاری دهیاری، اهالی و بخشداری، قریب به ۸۰۰ میلیون ریال مجهز به تجهیزات و اقلام ضروری جهت مقابله با حوادث احتمالی شده است.

وی با تاکید بر اهداف تاسیس خانه های هلال روستایی، تصریح کرد: آموزش های امداد و کمک های اولیه، برگزاری مانورهای امدادی و دوره های آموزشی که از طریق خانه های هلال روستایی برگزار خواهد شد؛ تاثیر بسیار زیادی در تاب آوری مردم در زمان حوادث و بحران ها خواهد داشت.

وی در ادامه گفت: با فراگیری دوره های آموزشی در قالب تیم های امدادی خانه های هلال، اعضای خانه های هلال، در هر زمانی و به هر دلیلی اتفاقی برای مردم روستا بیافتد، خودشان قبل از رسیدن تیم های امدادی بتوانند امدادرسانی را انجام دهند.
نیک زاد با اشاره به اینکه خانه های هلال قابلیت راه اندازی و تاسیس را در تمام نقاط روستایی دارند؛ افزود: جمعیت هلال احمر شهرستان آمل این آمادگی را دارد در هر کدام از روستاهای منطقه لاریجان که درخواست خود را ارائه دهند؛ خانه هلال و مدیریت بحران روستایی را افتتاح و راهاندازی کند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان آمل در پایان افزود: با همکاری بخشداران دهیاران و شورایاران امید آن است که به زودی در همه روستاها و محلات شهرستان آمل یک خانه هلال و مدیریت بحران راه اندازی و تاسیس شود.