به گزارش خبرنگار آمل سلام، روحاله سلگی شامگاه دوشنبه در جشن عید غدیرخم واقع در زادگاه علامه حسنزاده آملی علامه حسنزاده آملی را بنیانگدار عرفان شیعه عنوان و اظهار کرد: وجود ایشان برای مسلمانان برکت است و در این منطقه ایرا و لاریجان نیز سبب برکت میشود.
وی با بیان اينکه نام ایرا با تلاشهای میدانی مسئولان شهرستان پس از رفع کاستیهای آن باید جهانی شود، در زمینه غدیر گفت: امروز غدیرخم روز تکمیل دین است چرا که پیامبر اکرم (ص) مولای متقیان را امام معرفی میکند همانطور که در کتب متعدد اهل سنت نیز آمده است.
سلگی با اشاره به اینکه امامی که در کم ترین سن شیعه شد و در صف اول جنگهای پیامبر اکرم قرار میگرفت، افزود: هر کسی نهجالبلاغه ایشان را میخواند شیفته امام علی(ع) میشود؛ همه مسائل دینی و مذهبی در وجود مولای متقیان بوده است.
معاون استاندار مازندران افزود: سکوت امام علی بزرگترین وحدت بوده و هر یک از سکوت، پیروزی، شکست ایشان هم درس است.
وی با بیان اينکه امروزه مازندران را دیار علویان میشناسیم و این افتخار بزرگی است، گفت: باید دیار علویان را برای مردم واکاوی کرد چرا که ۱۲۰۰ سال پیش حکومت عباسیانی بوده را بر انداختند.
سلگی قیام دیار علویان را لبیک غدیر مطرح و عنوان کرد: غدیر یک تفکر و اندیشه است که باید برای مردم علوی این استان بازشناسی کرد.
وی افزود: اولین نظام سیاسی شیعی در دنیا توسط مردم مازندران تشکیل شد و در سراسر جهان بنیان کردن علوی را مازندرانیها اعلم کردند؛ کار بزرگی کردند چرا که ۷۵۰ سال بعد حکومت ساسانیان حکومت علویان شکل میدهند.
معاون امور سیاسی و امنیتی استانداری مازندران با اعلام اینکه سبک و منش ایدولوژی مردم این دیار بعد از انقلاب پایبند به تفکر قدیم است، اظهار داشت: مردم مازندران همیشه در عرصههای مختلف مذهبی، دینی و اسلام و انقلاب پیشقدم بوده است.
وی با بیان اينکه هر یک از اقشار جامعه باید امام علی ع را الگوی زندگی خود قرار دهند، بیان کرد: مسئولان با این الگو برای مردم گام بردارند یعنی ابتدا باید علی شناسی را قبل از پیشروی هر گامی هدف قرار دهند در واقع علی شناسی برتر از هرگونه راهی باشد.
قیام دیار علویان برای مردم مازندران بازشناسی شود
معاون امور سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با تاکید بر بازشناسی قیام دیار علویان بر مردم این استان، قیام دیار علویان را لبیک غدیر مطرح کرد.
لینک کوتاه : http://amolsalam.ir/?p=2290
- 16 بازدید
- بدون دیدگاه